Kismama jóga Pilisvörösváron

A jóga olyan erőforrás, amely konkrét segítséget jelenthet a babavárás időszakában. Speciálisan kidolgozott fajtája, a kismama jóga segít abban, hogy a várandósság a lehető legkellemesebb legyen, felkészít a szülésre, a szülést követő gyors regenerációra.

A speciális jógagyakorlatok serkentik a vérkeringést, erősítik a mell- és hátizmokat, lazítják a csípőtáji izmokat. A gyakorlatok az átmozgatáson túl a szülésre való felkészülést is szolgálják, jelentősen hozzájárulnak a medencealapi izmok erejének fejlesztéséhez, illetve tudatos ellazításához. Stresszoldó hatásúak, rávezetnek a helyes légzéstechnikára, segítenek felismerni a test jelzéseit. A testi-lelki felkészülésen túl segít a babára való ráhangolódásban is.

A várandósság 35. hetétől kezdve külön szülőpozíciós foglalkozásokon is részt lehet venni, melyre a párodat, szülésnél jelen lévő segítőt is érdemes elhoznod. Testhelyzeteket, légzőgyakorlatokat, apró trükköket tanulhatsz, melyek nagy segítséget jelenthetnek a vajúdás és a szülés alatt.

Helyszín, időpont:

Pilisvörösvár, Herkules Fitness (tel.: 06 70/636-2497)
KEDD 18.00-19.30

Szeretettel várlak az óráimon!

Kovács Szandra
* Kismama- és gyermekjóga oktató
* Természetgyógyász -fitoterapeuta, reflexológus-
* Gyógymasszőr * Édesanya