Locsi-Fecsi családi bölcsőde (Tinnye)

A Locsi-Fecsi és a Susies családi bölcsőde sok szeretettel várja az óvodába még nem járó 0,5-3 éves korú gyermekeket és szüleiket.

Mi az a családi bölcsőde?
A családi bölcsőde 2017-től egy teljesen új ellátási forma, mely bölcsődei szolgáltatást nyújt bölcsődés korú gyermekek számára.

Miért válasszam a családi bölcsődét?
Mert a családi bölcsőde nagyon jó megoldás azon szülők számára, akik szeretnék, hogy gyermekük, vagy gyermekeik kisebb közösségbe járjon és a mindennapi rohanás időszakában nyugodt helyen tudhassák szeretteiket.

Miért a Locsi-Fecsi Családi Bölcsődét válasszam?
Mert a Locsi-Fecsi Családi Bölcsőde 2009-es alapítása óta folyamatosan magas színvonalon nyújtja szolgáltatásait (gyermekek napközbeni ellátása), mert családközpontú, mert szeretetben cseperedhetnek a kicsik, és mert itt van a közelben.

Miért a Susies Családi Bölcsődét válasszam?
Mert a Susies Családi Bölcsőde pont ugyanazt a szolgáltatást nyújtja, ugyanazt a színvonalat képviseli, mint a Locsi-Fecsi Családi Bölcsőde, és mert a Budapestre Hűvösvölgy felé ingázóknak pont útba esik.

A bölcsődei szolgáltatás, a rugalmas nyitva tartás, a szakértelem, a családi hangulat és a sok-sok szeretet mind-mind garancia arra, hogy a gyerekek megfelelő helyen, a megfelelő kezekben legyenek akár egész nap (7-17 óra között), vagy csak néhány órán keresztül.

A családi bölcsődék fenntartója Sepseyné Ida.
„Több éves tapasztalatom alapján bátran kijelenthetem, hogy az egészen kicsi, akár 8 hónapos kisgyermekektől, a 2-3 éves korosztályon át minden gyermek szeret nálunk lenni. A többféle korosztály nagyon jól érzi magát együtt, ebben a kis családban. A szülők nyugodtan hagyják itt őket, mert tudják, hogy számíthatnak ránk. A bizalom, a szeretet és az egymás iránti tisztelet a mi családi bölcsődéink hajtó ereje.
Sok szeretettel várom, várjuk a gyermekeket és Tisztelt Szüleiket a Locsi-Fecsi és a Susies Családi Bölcsődékben.”

“Két ember közt a legrövidebb út egy mosoly…”

Bővebb információ:
Sepseyné Ida 20/927-0802

Honlapunk: www.locsi-fecsi.hu
Facebook-oldalunk: Locsi-Fecsi Családi Napközi

A Susie’s Családi Napközi honlapja: www.susies.hu
Facebook-oldala: Susies Kindergarten

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük