Maminbaba – Hordozós Latin Fitness a Pilisben

Kisbabás anyuka vagy?
Kikapcsolódásra és feltöltődésre vágysz, de eközben mégsem szeretnél a babádtól távol lenni?
Netán várandós vagy?
Szívesen mozognál, de azt se tudod hogyan is kezdj hozzá?
Szeretsz táncolni és kedveled a latinos ritmusokat?

AKKOR ITT A HELYED!

A MAMINBABA – Hordozós Latin Fitness egy igazán szórakoztató, aktív, csinosító mozgásforma kifejezetten kisbabás és várandós anyukák részére kifejlesztve. De nem csak nekik, akár egy táncoslábú nagymama is bátran részt vehet rajta! Remek alkalom arra, hogy hasonló élethelyzetben lévő anyukákkal találkozhass, eszmét cserélhess, szórakozhass, miközben szinte észrevétlenül csinosodhatsz és érezheted magadat vonzónak és nőiesnek. A legszuperebb az egészben, hogy kisbabáddal együtt végezhető, nem megterhelő, szülés után fokozatosan készít fel a mozgásra.  

MI A MAMINBABA KÜLÖNLEGESSÉGE?

A MAMINBABA az a táncos mozgásforma, ahol míg az anyuka táncol, a kisbabánk közben nem a földön mellettünk játszik, hanem az anatómiailag megfelelő hordozóeszközben stabilan ránk kötve pihen, szórakozik, élvezi az anyaközelséget. Hát nem fantasztikus ez önmagában is? A babák a hordozás során szoros kontaktust élnek át az anyával, a ringatózás hatására ellazulnak, gyakran elalszanak. Ez a mozgásforma javítja a koordinációjukat, a mozgáskészséget, a ritmusérzéket, segít megelőzni az ún. disz-es tanulási zavarokat és egyéb fejlődési problémákat (pl. hiperaktivitás, figyelemzavar, érzelmi vagy kötődési zavar.)

A MAMINBABA erősíti az anya-gyerek kapcsolatot, segít az egymásra hangolódásban. Az anyukák esetében csökkenti a stresszt, segít a súlyvesztésben, formálja az alakot, növeli az izomtónust, az erőnlétet és az állóképességet, fejleszti a koordinációt, boldogsághormonokat szabadít fel és nem utolsósorban közösségi érzést biztosít. 

A MAMINBABA másik különlegessége, hogy az órák anyaga táncos, elsősorban a latin táncok elemeiből építkező koreográfiákból áll össze. Ez önmagában nagyszerű hír a latin tánc szerelmeseinek, de azok se ijedjenek meg, akik első hallásra valamilyen nagyon bonyolult, táncversenybe illő mozgássorokra gondolnak. Biztosítok mindenkit afelől, hogy a lépések mindenki számára követhetőek, nem túl bonyolultak, az azonnali sikerélmény garantált :) A MAMINBABA semmiféle tánc és sport előképzettséget nem igényel.

Bátran ajánlom azon anyukáknak is a MAMINBABA kipróbálását, akik nem elkötelezett hívük a hordozásnak, nem hordozzák a babájukat napi szinten, esetleg tartanak tőle, vagy bár érdeklődőek, mégsem kaptak még elegendő választ a hordozással kapcsolatos kérdéseikre. Sok anyuka a MAMINBABA órák alatt szembesül azzal, milyen csodálatos dolog is a hordozás. Anatómiailag megfelelő hordozóeszközt – ami a babád mozgásfejlődésének a leginkább megfelel –  az órákra díjmentesen biztosítok és annak megfelelő felkötésében is segítek. Nálunk nem mindegy, miben ringatóznak a babák, mert a legjobbat akarjuk mindkettőtöknek! Fontos hangsúlyozni, hogy a mozdulatsor eszköz nélkül is végezhető, elöl és hátul hordozott babával (függ a baba súlyától), illetve baba nélkül egyaránt. Várandós kismamákat is nagy szeretettel várok!

HELYSZÍNEK ÉS IDŐPONTOK:

HÉTFŐ 10:00
Klarissza-ház
2081 Piliscsaba, Templom tér 9.

SZERDA 10:00
(első bemutató óra: 03.07)
Művelődési Ház, Tök
2073 Tök, Kútvölgy 15.

CSÜTÖRTÖK 10:00
Bioliget (az állatorvosi rendelő fölött)
2085 Pilisvörösvár, Kisfaludy utca 48.

PÉNTEK 10:00
(első bemutató óra: 03.02)
Művelődési Ház, Sárisáp
2523 Sárisáp, Malom utca 3.

ÁRAK:
Részvételi díj: 1500 Ft/alkalom vagy 7000 Ft/ 5 alkalom

Az órákra előzetes bejelentkezés szükséges!

Mülhamer Brigitta
06 30 323 1658
mulhamer.brigitta@gmail.com
Facebook: Maminbaba a Pilisben
Facebook zárt csoport: Maminbaba Brigivel

 

Mindez videón megmutatva… :)