Megnyitott az első pilisi közösségi iroda, a HurráHétfő!

Repes a szívem az örömtől, hogy megoszthatom veletek ezt a jó hírt: szeptember elsején megnyitott az első közösségi iroda a pilisi régióban – egész pontosan Solymáron –, a HurráHétfő!

Miért ez a név? Mert ez egy hely azoknak, akik szeretik a munkájukat, viszont – az  újdonsült vagy éppen már jól begyakorolt home office közben – jól jönne némi dedikált munkaidő, mosatlan edényektől mentes dolgozóhely, vagy éppen inspiráló (felnőtt – mondom én…) társaság a kávészünetben.

Neked is hamar ilyen jó kedved lesz! :D

Fókuszált munka? Keretek, amik segítenek elkezdeni és abbahagyni a munkát?

Igen, itt megtalálod! Méghozzá azért, hogy úgy állhass fel a munkád végeztével, hogy hurrá, ma is haladtam, megcsináltam, ez egy szuper nap volt!

Nekem mostanában (amikor nem tudom, hogy meddig van még ovi, suli, vagy hogy mikor nem vihetek egy alig taknyos gyereket közösségbe) még nagyobb szükségem van erre. Hogy rövidebb, de határozottan fókuszált időkeretekben nagyokat haladjak az elmúlt hat hónaphoz képest, és utána örömmel és feltöltődve térjek vissza a családhoz.

Elő- és közösségi tér, nem messze a kávégép ;-)

Mit kell tudni az irodáról?

➡ Solymáron, a Templom tér 21. szám alatt találjátok. Parkolni az udvaron vagy a környező utcákban lehet, de biciklivel, sétálva vagy tömegközlekedéssel is jól elérhető! ;-)
➡ Hétfőtől péntekig 8-17 óra között van nyitva.
Hozd a laptopod és ülj be a közösségi irodába, vagy bérelj tárgyalót/stúdiót kisebb-nagyobb létszámú magánórára, megbeszélésre, foglalkozásra, tréningre, miegymásra.
➡ Az irodába bejöhetsz “csak úgy” is, de ide is szólhatsz (email hello@hurrahetfo.hu, telefon +36 30 517 3167). Ha helyiséget bérelnél, azt nyilván egyeztetni kell.
Napi két kávé benne van az árban. ☕ 😆
➡ Az első alkalom ingyenes, próbáld ki mihamarabb!

A kis tárgyaló (a világ legszebb lámpájával)

A részleteket megtaláljátok a HurráHétfő honlapján vagy a Facebook-oldalán.

Még csak annyit, hogy most épp ismerkedős akció van: ha hétfő és szerda között (szeptember 7-9.) eljössz egyszer ingyen (mert az első alkalom ugye ingyenes), akkor a hét második felében jöhetsz MÉG EGYSZER ingyen! Érdemes kihasználni! ;-)

Hurrá, hétfő! AKCIÓ!

Csak ezen a héten: ha hétfő és szerda között betérsz hozzánk, nemcsak az első napod ingyenes,…

Közzétette: Hurrá hétfő – 2020. szeptember 7., hétfő

 

Ha szeretnétek a kérdéseitekre élő embertől kapni válaszokat, akkor hívjátok Ágit, a HH lelkét és motorját, akit nagyon szeretek és felnézek rá (+36 30 517 3167), de e-mailen is ő válaszol (hello@hurrahetfo.hu). Hivatkozhattok rám is, megköszönöm, de simán le is kedveságizhatjátok, örülni fog neki. ;-)

Próbáljátok ki az anyák barátját, a HurráHétfő közösségi irodát! Minden másról dumálhatunk egy kávé mellett, én itt leszek… ;-)

Lilla

Így néz ki egy munkaállomás, például
Egy kávé? ;-)