Sok finom újdonság a MosolyÁllomáson!

A pilisvörösvári MosolyÁllomás csapata tartja a lépést a hőséggel és a ti igényeitekkel, ezért sok finom és egészséges újdonságot találtok náluk. Szeretettel ajánljuk őket!

ehetemmm mindenmentes pékáruEhetemmm paleolit pékáruk paleo életmódot folytatók és azok részére, akik egészségesen szeretnének táplálkozni és elhagyni a gabonát. Főként rendelésre elérhetőek heti egy alkalommal, kezdetben bagettek (150 gr, 300 gr), kemencés kenyerek, édes pékáruból pedig kakaós és diós csiga, almás és szilvás táska, valamint csokis puffancs.

– A forróságban jól esik egy kis hűsítő édesség, így nekünk is van már fagylaltunk! A fagylaltnál különösen figyeltek a gyártók az egészséges összetevőkre, így például a tej-, glutén- és cukormentes étrendet követők is bátran elnyalogathatják a 190 g-os fagylaltot.

fogbarát nyalóka– Aki szeret nyalakodni és nem bánja, hogy színes lesz az egész szája, az nyaljon Doctor Candy fogbarát nyalókát. Cukor- és színezék mentes!

– Érnek a zöldségek és gyümölcsök! A Rábcakapi bio kertészet heti rendszerességgel, szerdai napokon szállítja Árudánkba a hétfőn este 18 óráig leadott rendeléseket.

szaffi fitt

 

– Éhezésmentes karcsúság Szafival! Kértétek, hát hoztuk a Szafi Fitt termékcsaládot: mindenkinek, aki már váltott életmódot – és azoknak is, akik most fognak!

 

 

környezetbarát tisztítószer– Törődünk a környezetünkkel is: egyre nagyobb választékban találtok nálunk organicus, újrahasznosított háztartási kellékeket!

 

– GAL vitaminok a Heim Pál Alapítvány ajánlásával: ezek a vitamin-készítmények a szervezetünk számára legfontosabb és egyben leggyakrabban hiányzó vitaminokat tartalmazzák nagy dózisban, és egyben a lehető legjobban hasznosuló, teljesen természetes formában, mesterséges segédanyagok nélkül. Minden GAL termék a benne lévő összetevőket olyan formában és arányban tartalmazza, ahogyan azok természetes élelmiszereinkben is előfordulnak. Ebben nem tűrünk meg kompromisszumot, hiszen számtalanszor bebizonyosodott már, hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy, ahogy.

gal vitamin

További újdonságokért, finomságokért, egészséges termékekért keress minket:

MosolyÁllomás – Reform Portékák Árudája
Pilisvörösvár, Fő út 91.
06-30/793-2358
facebookon a legfrissebb hírekkel, kattints ide!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük