Solymári Majális a Jegenye-völgyben – terepfutóversennyel!

Május elsején, hétfőn délelőtt 10 órától egészen estig kiváló programok várják a gyerekeket és a felnőtteket a hagyományosan a Jegenye-völgyben rendezett solymári Majálison!

Az Erdei Színpadon gyermekprogramok, táncegyüttesek és sramli zene váltják majd egymást, míg a Nagytisztáson főzőversenyt rendezünk, de ki lehet próbálni az íjászkodást és a lasertag-et is, a kalandvágyóbbak pedig indulhatnak a rekeszmászó versenyen… ;-)

A lovaglási lehetőség mellett vár a Kézművesek utcája (kerámia, bőrdíszmű, könyv, lekvárok, szörpök, magyar ékszerek) és természetesen büfé is lesz.

Ami pedig a legkülönlegesebb: 2017-ben első alkalommal kerül megrendezésre a solymári Majális keretében egy teljes terepfutó verseny a Solymári Nagycsaládosok Egyesülete és a X2S TEAM közös szervezésében!

Időpont: 2017. május 1. hétfő
Helyszín: Solymár, Nagyrét

Távok

Gyerekeknek “Várfoglalás” – a solymári nagyréttől a vár kapujáig.

Felnőtteknek 6 km (egy kör) és 12 km (két kör). Végig erdei utakon, ösvényeken, nagyon szép erdei környezetben a Jegenye völgyben. Néhány nehezebb résztől eltekintve jól futható és látványos pálya.

Rajtok

Helyszíni nevezés 9.00-tól a rajt előtt 10 percig (előzetesen ITT tudtok nevezni)
Bemelegítés: 10.40
Rajt (6 km, 12 km): 10.45
Egyszerre indul mindkét táv, 1 és 2 körös a verseny, chipes időmérés, minden induló kap emlékérmet. Az 1-3 helyezettek Salomon és BioTechUSA ajándékcsomagot kapnak.

Várfoglalás (gyerekfutam): az önkormányzat kérésére 12 és 14 óra között lesz a rajt.
A Várfoglaló futás / Teljesítmény túra gyerekeknek és akár a felnőtteknek is szól (lehet gyalogolni is). A várban lesz egy doboz, aki felérkezik és bedobja a nevét, azok között a szervezők kisorsolnak egy biciklit.

Nevezési díj:
gyerekfutam: ingyenes
6 km, 12 km: 500 Ft

Frissítő a rajt/cél helyszínen: víz, izotóniás ital, gyümölcs, sós és édes falatok

Szeretettel várunk mindenkit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük