Török Szilvi: Krumpli, papír, olló

Megjelent Török Szilvi legújabb könyve “Krumpli, papír, olló” címmel, szeretettel ajánljuk mindenkinek! Amit Szilviről tudni kell: ő is pilisi anyuka, méghozzá piliscsabai, négy gyereket nevelget, mellette gyerekkönyveket ír és rajzfilmklipeket is készít, valamint a pilisianyu.hu-ra is szokott könyvajánlókat írni, mindannyiunk örömére. :-)

Legújabb könyvében, a Krumpli, papír, olló-ban az egész családnak nyújt feledhetetlen szórakozást hat, különböző technikával készült apró-cseprő, és egyben grandiózus “dolog” megalkotásával. Elkészíthetitek szivacsból a Családfátokat, vagy papírzacskó bábokat, és még sok egyéb érdekességet… Jó szórakozást ehhez a rendhagyó kreatív könyvhöz!

Magamról:
Török Szilviának hívnak, Koppány, Manka, Berzsián és Ajsa anyukája vagyok. 2010 óta élünk Piliscsabán. Még a gyerekek születése előtt szerettem bele a rajzfilmekbe, és ez a szerelem máig tart. Készítettem animációs klipet a Kolompos együttesnek, Gryllus Vilmosnak, a Quimbynek, Zagarnak. A gyerekek megszületése után a gyermekkönyvírásba is belekóstoltam, rögtön elvarázsolt a statikus képi és szövegvilág. Ma már felváltva készítek klipeket és írok könyveket. Meséimet megtaláljátok a torokszilvi.com oldalon, itt a pilisianyu.hu-n pedig rendszeresen olvashattok tőlem könyvajánlókat kisebb és nagyobb gyerekeknek is. Jó olvasást, jó mesélést! :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük