Napközis moderntánc nyári táborok Pilisszentivánon és Pilisvörösváron

Önfeledt nyári kikapcsolódást vagy hatékony mozgásfejlesztést keresel a közelben, nyári tábor formájában? Mutatjuk a Future Dance által kínált lehetőségeket:

1.) Napközis tánctábor 5-12 éveseknek

Ez a tábor igazi nyári élmény kicsiknek és nagyoknak! A sok-sok tánc mellett a kikapcsolódásról, játékról, szórakozásról szól. Persze a Future Dance táncórákról megszokott szuper hangulatú fejlesztő munka sem marad el: tartásjavító és egyensúly gyakorlatok, lazítás, erősítés, modern tánc.

 

Ízelítő a programokból:

• Délelőtt/délután mozgásfejlesztő táncórák
• Pancsolási lehetőség gyerekmedencében
• Homokvár építés, sarazás!
• Csapatos ügyességi és logikai játékok
• Kreatív építés nagy kupac LEGO-ból
• Közös kreatív foglalkozások
…és még sok-sok nyári program.

Bővebben a táncos nyári kalandról…

 

2.) Mozgásfejlesztő kurzusok

Szeretnéd ha gyermeked mozgása ügyes / összeszedett lenne, javulna a tartása, az egyensúlya? Fejlesztenéd a nyári szünidő alatt? Vegyetek részt a 4 napos kurzusokon naponta 9:00 – 12:00 között!
A háromórás foglalkozások alatt jut idő a szuper hangulatú fejlesztésre, táncra és a jól megérdemelt kikapcsolódásra is.

Részletek a mozgásfejlesztő foglalkozásokról…

 

3.) Intenzív fejlesztő kurzusok sportolóknak / versenyzőknek

Hasznára válik minden sportolónak és táncosnak, akinek fontos a hajlékonyság, rugalmasság, pl.: ritmikus gimnasztika (RG), akrobatikus torna, aerobik, szinkronúszás és a legtöbb táncstílus. Erre a kurzusra a már rutinosabb, aktívan sportoló – esetleg versenyző – gyerekeket várjuk!
Vigyetek egy kis extrát a technikai tudásotokba és szerezzetek előnyt a versenytársaitokkal szemben! ;)

Részletek az intenzív fejlesztő foglalkozásokról…

 

4.) Moderntánc és fejlesztő tábor sportolóknak / versenyzőknek

Ez a tábor kimondottan a már táncoló / haladó szintű gyerekeknek szól, ahol első sorban a további fejlődés a cél. Más stílusban vagy otthon? Nem gond! Lehet a ti műfajotok a modern / kortárs tánc, Jazz dance, Hiphop, Street dance, Rock n’ Roll, társastánc, vagy éppen RG / RSG, bármilyen torna, akrobatika a sportágatok. Ez a tábor hasznos lesz! Töltsetek egy fantasztikus hetet olyan színes közösségben, ahol a többiek hasonlóképpen motiváltak és elhivatottak mint ti magatok is! A táborban a intenzív fejlesztésen kívül a kikapcsolódásra, ismerkedésre is rengeteg idő marad, hogy új barátságok szövődhessenek a hasonló beállítottságú gyerekek között.

Részletek az intenzív fejlesztő tánctáborról…