AlterVita főzőiskola – A teljes értékű konyha

A teljes értékű konyha egyszerre tápláló, gyógyító, és még finom is.

A teljes értékű táplálkozás a német Vollwerternährung vagy az angol whole food megfelelője. Alapját dédszüleink konyhája képezi, kiegészítve táplálkozástudományi ismeretekkel.

Napjainkban hatalmas a zűrzavar azon a téren, hogy milyen is tulajdonképpen az „egészséges” táplálék. Az a tapasztalatom, hogy ha egy táplálkozásforma vegetáriánus, vegán, vagy nyers, az még nem garancia arra, hogy egészséges is.

A teljes értékű táplálkozás filozófiájának legfontosabb része, hogy az egész, a teljes táplálék jóval több, mint részeinek összessége. Ezért a teljes értékű konyha a táplálékot olyan természetesen hagyja, amennyire csak lehet. Csak a teljes étel képes arra, hogy gyógyítson, tápláljon és élvezetet is nyújtson.

Az AlterVita főzőiskolában megismerkedhetsz a teljes értékű táplálkozás gyakorlatával és elméletével egyaránt. A tanfolyamokon kis csoportokban (maximum 8 fő) együtt főzünk, és szinte kizárólag bioalapanyagokat használunk.

A tanfolyamokon részt vehetnek gyerekek is, akár hordozókendőben, vagy a babasarokban játszva, akár segítve anyukát-apukát a dagasztásban, sütésben-főzésben.

Szeretettel várlak!

Benda Judit

www.ketezeregy.hu
benda.judit@ketezeregy.hu
+36 30 577 9015

bendajudit

3 thoughts on “AlterVita főzőiskola – A teljes értékű konyha

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük