Idén is lesz adventi Halász Judit-koncert Pesthidegkúton

Idén sem marad el Halász Judit adventi koncertje a hidegkúti Kultúrkúriában. Gondoskodjatok időben a jegyekről, ha ott szeretnétek lenni! ;-)

Időpont: 2019. december 14. szombat, 11 óra
Helyszín: Klebelsberg Kultúrkúria

Jegyár: 2.700 Ft
Link a Kultúrkúria honlapjára –>

A téli ünnepkörhöz tartozó dalok mellett az eddig megjelent zenei anyagokból hallható válogatás a koncerten, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben. A zenei és előadói igényesség mellett játékosság, humor, fantázia és nagyon sok szeretet jellemzi a dalokat, melyeket kicsik és nagyok is együtt énekelhetnek a koncerteken. Legutoljára 2014 őszén jelent meg lemeze, melynek címe „Kezdődhet a mulatság” .

Legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a családok, a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését és dalok formájában észrevétlenül szórakoztatva felhívni a figyelmüket az élet sok, fontos törvényére, amihez alkalmazkodnunk kell, ha a humanizmus etikája szerint akarunk élni.

A gyerekek  – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vígszínház tagja, a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari- és Érdemes Művész-díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.