Szív-Varázs közösségi- és rendezvénytér

Örömmel hirdetjük, hogy 2015 márciusában megnyitja kapuit a SZÍV-VARÁZS Közösségi- és Rendezvénytér!

A Pilisvörösvár szívében elhelyezkedő, újrahasznosított bútorokkal berendezett szolgáltató tér különböző témakörök mentén: (önismeret, egészséges életmódra nevelés, népi- és egyéb gyógymódok, művészeti önkifejezés, kézművesség, tudatos életvezetés, magyar néphagyományok, meseterápia, különböző zenei- és mozgásformák, örömzene, irodalom) kínál majd színes programokat, foglalkozásokat, előadásokat, kurzusokat, gyermekek és felnőttek részére.

A hely a szellemisége révén alkalmas egy aktív, együttműködő Közösség megteremtésére. A zsibongóban a kisebbeket Tündér-sarok, nagyobbakat Pihenő-olvasó sarok is várja. Egyedi megkeresés alapján is vállalunk rendezvényszervezést és lebonyolítást.

Szeretettel látunk minden érdeklődőt a Facebook oldalunkon (www.facebook.com/szivvarazs) és a honlapunkon (www.szivvarazs.hu), továbbá keressetek bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:
Mobil: 06-30-315-3259
E-mail:  szivvarazs2015@gmail.com

szivvarazs

Nem az a fontos, mit kapsz. Afelett nincs hatalmad. Elveszhet, tönkremehet, visszavehetik. Csak az a fontos, amit adni tudsz. Ez az egyetlen valódi lehetőség, amit útravalóul kaptál. Adni magadból, a szívedből, a lelkedből…..”  (Perjés I.)

A Szív-Varázs így születik és alakul: szívből-lélekből…. mindenkinek, aki megtisztel bennünket bizalmával!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, vendéget, Kicsiket és Nagyokat egyaránt!
Pilisvörösvár, Puskin u. 9. – Sváb Pékség feletti emelet; bejárat az udvarról, külső lépcsőn

A SZÍV-VARÁZS csapata nevében:

Hoffmann Dóra, alapító

9 thoughts on “Szív-Varázs közösségi- és rendezvénytér

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.