Népmese-, művészettörténeti és jógatábor Piliscsabán

Szeretettel várunk minden 6-12 éves gyereket három nyári táborunkba, melyeket a mesés ‘elvarázsolt’ kertünkben tartunk meg!

Három tábort terveztünk, különböző tematikával, különböző szakterületen ténykedő személyekkel

2020. július 6-24. között
turnusonként 15 fővel,

szóval a helyek limitáltak! A táborok minimum 10 fő jelentkezésével indulnak. Erről érdeklődj itt üzenetben, vagy Zsófinál a tannerson.company@gmail.com-on!

A táborok egységesen 30.000 Ft/gyerek áron vannak, heti 5 nap, 9:00-16:30-ig. Ebben a napi 3x étkezés, gyümölcsök, szörpök/limonádék és ropogtatni valók vannak benne. Továbbá a kreatív alapanyagok, a szakértelemmel végzett gyermekfelvigyázás és a játékos oktatás.

A helyszín a kertünk (2081 Piliscsaba, Szent László király útja 71). Eső esetén rendezvénysátor alá vonulunk be, mosdó és tusoló is rendelkezésre áll.

Részleteket találtok és kérdezni is tudtok a kapcsolódó facebook-eseménynél –>


CSAKRA JÓGATÁBOR

Az első tábor 2020. július 6-10. között kerül megrendezésre, melyet a húgom tart, aki okleveles gyerek-és felnőtt jóga oktató – sok gyereknek ismerős lehet, hiszen tartott már gyerekjóga órákat itt. A 7 Csakra jógatábor a hét csakrával foglalkozik öt napon keresztül, mindegyikhez egy területet és egy színt kapcsol, játékos és mozgásos órák keretében, én pedig művészettörténeti szempontból kapcsolódok be a foglalkozásokba (a színekhez művészettörténeti alkotásokat társítunk.)


NÉPMESE TÁBOR

A második tábor 2020. július 13-17. között kerül megrendezésre régi jó barátnőmmel, Baris-Gulyás Grétivel, aki a Kolibri Színházban, mint bábjátékos dolgozott gyerekekkel. Egy magyar népmesét felolvasunk a gyerekeknek és a hét minden napján készítünk egy jelmezt, díszletet a pénteki záró eseményhez, amikor is a gyerekek saját maguk által adják elő a mesét. A táborban olyan egyetemes tulajdonságokkal vértezzük fel a gyerekeket, mint a jó- és a rossz-, a klasszikus mese elemek tanulságainak megismerése.


MŰVÉSZETTÖRTÉNETI TÁBOR

A harmadik tábor 2020. július 20-24. között kerül megrendezésre egyesületi kolléganőmmel, Keresztfalvi Zsuzsanna keramikussal. Művészettörténet gyerekeknek, egyfajta barangolás a művészettörténet világában, az egyiptomi művészettől a szecesszióig, építészeti, iparművészeti és képzőművészeti alkotásokon keresztül. A világ híres épületeit, múzeumi leletanyagait ismertetjük meg a gyerekekkel, kézműves foglalkozás keretein belül pedig mindig az adott korszakra jellemző tárgyi emlékeket készítjük el.


Mindhárom táborban igyekszünk olyan tudásanyagot, alapműveltséget átadni a gyerekeknek, amit a mindennapi életben tudnak hasznosítani. Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra, a fenntartható jövőre, a mindennapos jóga és reggeli tornázások, kirándulások az erdőben, egészséges ételek és a kézműves foglalkozások alapanyagainak tekintetében is.

Egyéb információ, beiratkozással kapcsolatos kérdések esetén emailben elérhetőek vagyunk mindig: tannerson.company@gmail.com
Telefonon pedig minden nap 17:00 után: +36 30 7600 394

Várunk szeretettel minden gyermeket!

A táborvezetők:
Timár Zsófia művészettörténész, rendezvényszervező (+36 30 7600 394)
Timár Flóra okleveles gyerek-és felnőtt jógaoktató
Baris-Gulyás Gréta bábjátékos, animátor
Keresztfalvi Zsuzsanna tanár, keramikus